WEDSTRIJD FS Gelko Hasselt - ZVK Meeuwen  6 - 4  (3-2)

DATUM 17-02-2017  21:15

DOELPUNTEN 5' Adnane (owngoal) 0-1, 15' Knevels 0-2, 16' Jarque Moral 1-2, 17' Harram 2-2, 20' Kaddouri 3-2, 23' Kaddouri 4-2, 25' Kaddouri 5-2, 30' Knevels 5-3, 31' Jarque Moral 6-3, 37' Aabbou Hoessein 6-4.

VERSLAG Meeuwen begint met een laag blok aan de wedstrijd en speculeert op de counter. En dat lukt al bijna in de 1e minuut, Knevels draait zich voorbij zijn tegenstreven maar stuit op doelman Lahraoui. De reactie van Hasselt laat niet lang op zich wachten, Galan Carsi knalt op de lat. Toch blijft Meeuwen gevaarlijk op de counter, Putzeys bedient Knevels, maar naast. Eén minuut later zelfde hoofdrolspelers, en via een deviatie van Adnane komt Meeuwen op voorsprong. Hasselt gaat nu een versnelling hoger spelen, Harram knalt over na een mooie collectieve aanval. Halverwege de eerste helft een knappe redding van doelman Monnissen, en Adnane knalt de rebound op de paal. De druk van de thuisploeg wordt nu toch wel groot maar weer staat de paal in de weg op een poging van Galan Carsi. Dan ontbindt Knevels zij duivels, zet zich door en schiet de 0-2 laag binnen. Het vervolg is nog meer drang naar voren van de thuisploeg en dat resulteert in een doelpunt. Het schot van Jarque Moral wijkt af op het been van Nelis en Monnissen is kansloos. Hasselt wil nog voor de rust de situatie recht trekken en lukt daar in. Na een collectieve aanval kan Harram aan de 2e paal de gelijkmaker binnen trappen. Met nog 1 minuut te spelen knalt Kaddouri tegen de lat. Met nog 30 seconden op de klok, legt Meeuwen een tegenaanval uit het boekje op de mat, maar Knevels kan de assist van Bosmans niet verzilveren. Erger nog, op de tegenaanval brengt Kaddouri de thuisploeg net voor rust op voorsprong 3-2.

Hasselt begint scherper aan de 2e helft en Monnissen moet al onmiddellijk zijn kunnen tonen. Meeuwen probeert wat hoger te spelen maar dit wordt op tegenaanval al onmiddellijk afgestraft door Kaddouri. Enkele minuten later balverlies Lahcen Aabbou, en uitblinker Kaddouri faalt niet alleen voor Monnissen, 5-2 en wedstrijd lijkt gespeeld. Toch maakt Meeuwen, net als in de vorige wedstrijden, opnieuw een vuist. Bahci dolt met zijn tegenstrever en zijn schot wordt in de rebound door Knevels tegen de netten gewerkt. Toch weer snel een reactie van Jarque Moral, met een mooie loopbeweging creëert hij voor zichzelf enorm veel ruimte en Monnissen is opnieuw geklopt. Meeuwen wil zich nog niet bij de situatie neerleggen, Nijs raakt de paal met nog 6 minuten te spelen. Dan individuele aktie van Putzeys die afgerondt wordt door Hoessein Aabbou. Deze 6-4 stand verandert niet meer en Hasselt wint verdiend deze wedstrijd, maar weer deed ZVK Meeuwen lange tijd mee. Het wordt nu wel stilaan tijd dat we met dit spel ook eens punten gaan oogsten. Hopelijk lukt dat volgende week al tegen onze buren van Houthalen. Supporters op post!!!!!!!